Ce Este HeadBlade

Ras pe Cap - Tod Greene inventatorul HeadBlade
Tod Greene – Fondatorul HeadBlade

HeadBlade® este liderul mondial în aparate de ras şi produse special dedicate rasului pe cap. Aparatul de ras HeadBlade a transformat rasul pe cap într-o artă, odată cu revoluţionarul design, care a câştigat premiul “Cele Mai Bune 10 Design-uri ale Anului” acordat de către Revista TIME.

Deasemenea, primul model de aparat de ras HeadBlade se află în Colecţia Permanentă a Muzeului de Artă Modernă din New York – o altă distincţie primită pentru design-ul inedit şi modern.

HeadBlade® a schimbat modul în care te razi pe cap începând cu anul 1997, oferind aparate de ras şi produse pentru sănătatea scalpului pe internet şi în peste 25.000 de magazine din SUA şi din lume. Printre persoanele care folosesc HeadBlade sunt şi numeroase vedete, cum ar fi: gazda emisiunii Deal or No Deal, Howie Mandel, starul din American Idol – Chris Daughtry şi câştigatorul Open-ului Britanic la golf – Stewart Cink.

Todd Greene, fondatorul companiei şi preşedintele HeadBlade LLC., a creat HeadBlade pentru bărbaţii care se rad pe cap şi care au adoptat acest look ca definitoriu pentru lifestyle-ul lor.

Să mă rad pe cap cu o lamă tradiţională era dificil, dura mult, şi mă alegeam cu multe tăieturi şi iritaţii.” spune Todd Greene, fondatorul companiei HeadBlade. “Am creat designul HeadBlade-ului special pentru a se adapta conturului scalpului.”

Cum Sa Te Razi in Cap cu Aparatul de Ras HeadBlade
Primul model HeadBlade

Spre deosebire de un aparat de bărbierit convenţional, HeadBlade se mulează perfect în mana ta. Aşa ai mult mai mult control. Când degetele îţi ating scalpul, simţi mult mai bine ce faci.

Forma patentată de HeadBlade îţi conferă un plus de control; nu trebuie să îţi mai faci griji la unghiul cu care lama îţi atinge scalpul. Gândeşte-te la aparatul de bărbierit clasic: e la fel ca un monociclu de acrobaţii, care îţi atinge scalpul doar într-un singur loc – unde lama face contact cu pielea capului – necesitând foarte multă atenţie în manevrare.

E foarte greu sa te razi aşa (să mentii şi unghiul lamei şi în acelaşi timp să ai grijă la presiunea pe care o aplici). Cu atât mai mult cu cât degetele tale nu ating scalpul.

În schimb, HeadBlade îţi atinge scalpul în două puncte: unde se afla lama şi în celalalt capat unde sunt roţile; exact ca o bicicletă. Prin urmare, este mult mai uşor de folosit decât un aparat de bărbierit iar riscul de tăieturi, ciupituri şi iritaţii este aproape zero.

Utilizatori HeadBlade - Aparat de ras pe cap cu lame
Utilizatori HeadBlade