Cum Un Scriitor cu Început de Chelie (şi Frustrat Sexual) a Ajuns Unul
dintre Cei Mai Mari Experţi în Seducţie

sau Cum Să Agăţi Gagici Chiar Dacă Eşti Chel

Inceput de Chelie - Ras in Cap Neil Strauss

Neil era ceea ce se cheamă un pămpălău.

Deşi scria pentru revista Rolling Stones şi avea mereu acces în culisele spectacolelor de rock (unde vedetele ţineau adevarate orgii cu fetele care veneau să-i vadă), nu reuşea niciodata să agaţe vreo gagică. Ca sa nu mai vorbim de sex…

Sătul de propria neputiinţă, Neil a descoperit pe internet o comunitate de artişti ai seducţiei care promiteau că pot învăţa pe oricine cum se agaţă fetele. Fără să stea mult pe gânduri, Neil a hotărât să se “infiltreze” în această comunitate, atât pentru a învăţa arta seducţiei cât şi pentru a scrie o carte despre aceasta sub-cultură.

Acum, deşi aş putea să-ţi spun câteva trucuri pe care Neil le-a învăţat de la seducatorii profesionisti asta ar însemna să-ţi ruinez savoarea de care te poţi bucura singur citind cartea Jocul Seducţiei (sau The Game – dacă preferi să citesti în Engleza) de Neil Strauss.

Am să-ţi spun însă care a fost primul sfat pe care Neil l-a primit de la primul său mentor în arta seducţiei. Sună cam aşa: “Ai chelie, nu prea ai cum să-ţi aranjezi părul. Mai bine te razi în cap si-ţi laşi un cioc discret în loc de barbă.” Alfel spus, daca nu eşti făt frumos din naştere, maximizează-ţi aspectul fizic într-un fel care să fie în avantajul tău.

Diferenţa vine din percepţie:

  • Dacă ai chelie, ai o problemă… În cel mai rău caz poţi să stârneşti mila sau compătimirea celorlalţi. Esti o victimă.
  • Dacă te razi în cap, e o alegere – ai ales un look cool, modern, îndrăzneţ (spune altceva despre tine). E decizia ta. Tu ai controlul. Câştigi admiraţia şi respectul celorlalţi.

Practic, ai două soluţii dacă te deranjează chelia:

  1. Să te detaşezi pur si simplu de propria imagine şi de ceea ce cred alţii despre tine. Ştiu… Uşor de zis… greu de făcut. Nu poti fi Zen chiar peste noapte.
  2. Sau să alegi un look în care chelia devine un atu. Să te reinventezi.

Cât despre gagici… ei bine, atracţia e generată de atitudine, umor, personalitate. Aspectul fizic este secundar însă, din nou, contează percepţia: ras în cap este perceput ca “îngrijit, masculin, dominant”, pe când începtul de chelie şi barba nerasă sunt percepute ca “neîngrijit, umil, slab”.

Tu alegi.

Dacă decizi să alegi un look nou, indedit şi masculin cum ar fi tunsoarea zero şi rasul în cap, încearcă aparatul HeadBlade ATX

neil_strauss_lisa_leveridge_ras in cap neil-strauss-ras in cap - seductie ingrid-de-la-o-neil-strauss-marriage Artist in Seductie Ras in Cap Neil Strauss