Plata şi Livrarea

Poţi plăti prin următoarele metode:

  • Ramburs – plata la livrarea coletului (FanCourier 20 lei, Poşta Română 12 lei)
  • Transfer in cont bancar (IBAN: RO45INGB0000999901531537)

Timpi de livrare:

  • 1-2 zile lucrătoare cu FanCourier (livrare chiar şi Sâmbăta până în ora 13.00)
  • câteva zile cu Poșta Română

În cazul în care alegi plata prin transfer bancar, dispare costul de ramburs şi prin urmare, costul transportului va fi de 15 lei cu FanCourier si 5 lei cu Poșta.

Costul de transport nu se actualizează automat în coşul de cumpărături atunci când alegi transfer bancar. Calculează totalul inainte de a efectua transferul bancar.

Livrarea prin curier rapid se face doar în oraşele mari din ţară şi/sau în oraşele reşedinţă de judeţ. Pentru restul teritoriului cea mai bună opţiune este Poșta.

Pentru localităţi mai mici, în afara oraşelor mari, se poate face livrare cu Fan Curier însă se va plăti o taxa suplimentară de 1 Leu pentru fiecare kilometru parcurs în afara oraşului unde Fan Courier are sediu de expedieri. Menţioneză această opţiune în caseta de observaţii de la sfârşitul procesului de checkout.

Toate costurile de transport pot fi variabile, în funcţie de greutatea coletului şi valoarea acestuia. Costurile menţionate mai sus sunt costuri generice, cu titlu informativ, pentru un colet până într-un kilogram (1 kg) care cuprinde un aparat de ras ATX, un set de rezerve HB4 și cosmetice.